Snåsa, Vågsøy, Grimstad, Malvik, Alta og Lødingen kommune er nye brukere av Framsikt Analyse. Vi er glade og stolte over at 38 norske kommuner i løpet av 2015 har valgt å ta i bruk Framsikt Analyse for å få enklere tilgang til viktig statistikk, utarbeide ståstedsanalyser, lage årsmeldingsinnhold og forenkle arbeidet med budsjett og økonomiplan.

De siste tilskuddene er Snåsa, Vågsøy, Grimstad, Malvik, Alta og Lødingen kommune. Da vi lanserte  i mars håpet vi på 20 kunder i løpet av året, vi er med andre ord godt fornøyde. Dette er en stor inspirasjon til arbeidet vårt.

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra de som har brukt det i år. Uttalelser som «jeg sparte inn en ukes arbeid på utarbeidelsen av Kostra Analysen», «dette er akkurat det verktøyet jeg trenger, for å frigjøre tid til å fokusere på selve analysen» og  «dette ble raskt mitt favoritt verktøy» er noe vi selvsagt synes er morsomt å høre. At så mange har tatt i bruk verktøyet gir enda flere bidrag i prosessen for å utvikle produktet videre. Og ikke minst enda flere som ser nye anvendelsesområder for verktøyet. Et eksempel er at vi tror mange i 2016 vil bruke Framsikt Analyse til å lage tilstandsrapport for skole.

En annen stor fordel med å ha fått så mange kunder, er at vår funksjon for kundeservice har fått mer å gjøre. Vi er utrolig opptatt av at våre kunder skal få reel verdi av våre verktøy og god oppfølging om de står fast. På bakgrunn av spørsmål og henvendelser i år, så lager vi nå et nytt digitalt læringssenter, som skal gi brukerne enda raskere og bedre svar på de spørsmålene de har. Samtidig så har vi etablert gode rutiner på support via e-post og telefon, slik at vi er i stand til å gi mange flere kunder, den hjelp og service de fortjener.

Share This
X