Tiden går fort og det er bare drøye tre måneder til KOSTRA-tallene for 2016 legges fram. Vi vil også denne gangen oppdatere Analysemodulen med ny og forbedret funksjonalitet.

Vi planlegger i utgangspunktet å forenkle valg av maler i løsningen, nye grafiske presentasjoner samt analyser for produktivitet. Vi vurderer også å utvide sidene per rapporteringsområde med flere ferdige ståstedsanalyser.

Men vi vil veldig gjerne høre din mening om hva vi bør forbedre. Det er dere som kjenner hvor skoen trykker, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Send oss derfor en e-post til support@framsikt.no innen 6. januar.

Vi følger opp med et nytt blogginnlegg i midten av januar, som vil omhandle prioritering av innspillene og videre planer fram mot mars

 

 

Vil du lære mer om Framsikt og våre produkter?Meld deg på vår fagkonferanse

Den 26.-27. november inviterer vi til Brukerforum 2019, det tredje i rekken. Vår målsetning med disse dagene er å skape en faglig arena for kommunal virksomhetsstyring som både gir inspirasjon til det faglige arbeidet, og som gir våre kunder kompetanse som gjør at dere kan utnytte våre verktøy enda bedre. Konferansen er åpen for alle som er opptatt av kommunal og fylkeskommunal virksomhetsstyring.

Les mer om konferansen
Share This
X