Beredskap, forholdsregler og tiltak i Framsikt i forhold til Corona-virus

12

Mars, 2020

Framsikt og våre medarbeidere har i mars fulgt de til enhver tid anbefalinger som gis fra norske helsemyndigheter med en konservativ og føre-var holdning. Vi følger selvsagt opp de nye påleggene fra 12.mars.

Vi har lagt til rette for det er enkelt å gjøre hyppig håndvask i våre lokaler samt desinfisere hender og utstyr med Antibac. Vi hilser pent, men håndhilser for tiden ikke på hverandre, kunder eller andre forbindelser. Vi har også endret våre rutiner for lunsjbespisning for å redusere smitterisiko. Ved symptomer på sykdom er terskelen veldig lav for bruk av hjemmekontor og digitalt samarbeid. Ved kontoret i Sandvika har medarbeidere som benytter offentlig transport vært bedt om å arbeide fra hjemmekontor. Dette gjelder fra 12. mars alle.

Vi har fortløpende vurdert gjennomføring av reiser. Foreløpig har planlagte reiser til India i mars vært utsatt. Vi har også endret gjennomføring av større møter. Et planlagt pilotmøte i prosjektet for Kommunale planer 13. mars er nå gjort om fra fysisk møte til nettmøte via Teams. Øvrige møter i slutten av mars og april vil vurderes endret til nettmøte. Hospiteringsopphold av våre traineer er utsatt. Alle innenlands reiser er nå redusert til det absolutt nødvendige. Ansatte som har vært på utenlandsreiser siden 27/2 er nå i hjemmekarantene.

Vi tar også kontakt med kunder vedrørende avtalte fysiske møter for å søke å omgjøre disse til nettmøter.
Ansatte oppfordres sterkt til å følge anbefalinger fra myndighetene i forhold til arrangementer og reiser.
Framsikt sin virksomhet er fullt tilrettelagt for digitalt arbeid uavhengig av arbeidssted. Dette gjelder alle våre lokasjoner. Alt ligger til rette for tilnærmet normal drift også i denne nasjonale dugnaden.
Ved eventuelt sykdomsutbrudd blant våre medarbeidere så vil vi fortløpende prioritere våre ressurser og arbeidsoppgaver slik at drift og support har prioritet. Vi har gjort en ROS analyse og har en beredskapsplan ift. dette. Bø kommune har så langt ingen smittede og har ført an med svært restriktive retningslinjer blant annet har skolene vært stengt hele uka. Vi håper det bidrar til at support- og driftsvirksomheten vår i Bø vil berøres lite.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Mange nye Framsikt-kunder i 2020!

Vi fryktet det verste – at vi knapt ville få en ny kommune med på laget – når Norge stengte ned i mars. Derfor var det med stor takknemlighet at vi tidlig opplevde at kommunene fortsatt tok seg tid til å se hva Framsikt kan bistå med – og noen ble sågar så varme i Teams-trøya på hjemmekontoret at de booket oss til demoer på nett!

Årets traineer

Framsikt har nå etablert en organisasjon på over 30 ansatte med en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge...

Silje Engmo, Markus Radszuweit og Mariel Sagbakk

Framsikt blir flere

Vi opplever stor etterspørsel etter Framsikts løsninger, og vi har derfor en tid annonsert etter flere dyktige...

Share This
X