IKT-konsulent (Cloud-spesialist)

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. 

Vi søker en dyktig IT-ingeniør som skal jobbe med drift og videreutvikling av våre skyløsninger. Vår SaaS- tjeneste Framsikt har på få år blitt markedsleder for kommunal virksomhetsstyring. Verktøyet er et avansert multi-tennant forretningssystem som brukes av 140 kommuner og mer en 7000 brukere. I 2019 vokste brukertrafikken med 75% og omsetning med 50%.

Løsningen driftes på Microsoft Azure og bruker en rekke Azure-tjenester. Du får en sentral rolle i å bidra til at Framsikt fortsetter å ligge i forkant i å utnytte den siste Azure-teknologien og tar i bruk de mulighetene som ligger i skyen. Verktøyet utvikles i tett partnerskap med innovative norske kommuner.

Framsikt har 45 ansatte fordelt på Bø i Vesterålen, Sandvika, Lillehammer og Bangalore i India. I driftsarbeidet i Framsikt er vi opptatt av å levere kvalitet i det vi gjør slik at våre kunder får en svært god kundeopplevelse. Driften er derfor helhetlig med fokus på både funksjonalitet, brukeropplevelse, tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet.

 

Vi søker deg som har disse kvalifikasjonene:

  • Høyere utdanning innen informasjonsteknologi. Solid relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning. Erfaring og/eller interesse for skyutvikling og forvaltning av skybaserte tjenester
  • Erfaring med utvikling eller drift av forretningssystemer og integrasjoner
  • Du har, eller er motivert for å ta, en sertifisering mot Microsoft sin Cloud Competency

Vi legger vekt på at du har disse personlige egenskapene:

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Holder deg faglig oppdatert på eget initiativ
  • Er nysgjerrig på nye trender og har evne til å kunne formidle dette
  • Klarer å tenke langsiktig i en operativ hverdag
  • Klarer å håndtere et høyt aktivitetsnivå

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Framsikt forvalter viktig informasjon for norske kommuner. Du må være norsk statsborger eller tilfredsstille de kravene som normalt stilles til sikkerhetsklarering i norsk offentlig virksomhet.

Vi tilbyr:

Et hyggelig og engasjerende arbeidsmiljø, lærings- og utviklingsmuligheter, konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, lærings- og utviklingsmuligheter ift. IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer.

Arbeidssted:
Arbeidssted vil være vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til kontorene våre i Sandvika og i Bangalore må påregnes.

I Vesterålen får du rike muligheter til å nyte friluftsliv på havet, til sykkel, på randonee eller på fjelltur. Kanskje så du Lars Monsen besøke vårt «hikers paradise» sist sommer?

Kontakt:
Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Ledig stilling for snarlig tiltredelse. Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X