De nyeste tilskuddene i Framsikt

22

April, 2021

Skrevet av Kanutte Seiring

I løpet av de fire første månedene i 2021 har det vært mange nye tilskudd til Framsikt-laget. Ettersom vi får flere kunder som tar i bruk Framsikt,  øker også behovet for flere Framsiktere. 

For å bedre kunne levere våre produkter og følge opp våre kunder med gode rådgivningstjenester og support utvider vi staben vår i takt med økningen av kunder. Framsikt har  vokst til en organisasjon på over 60 ansatte med en god kombinasjon av erfarne medarbeidere og unge nyutdannede. 

På rådgiverteamet er det ansatt fire nye seniorrådgivere. Ruth Iren Olsen, Walter Tjønndal, Ole Grinde og Pål H. Vorkinn. De er allerede i full gang med sine arbeidsoppgaver i Framsikt, der de blant annet arbeider med brukerstøtte, kundeprosjekter og rådgiving. Samtlige har lang erfaring med kommuneregnskap, analyser, økonomi og virksomhetsstyringsprosesser.

Ruth Iren er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og kommer nå fra stilling som økonomirådgiver i Asker kommune, som har vært pilotkommune i Framsikt siden 2017. 

Walter er utdannet fiskeriøkonom, men har ikke jobbet innen fiskerinæringen. Han har derimot jobbet med kommuneøkonomi i mange år, både i kommuner, fylkeskommune og hos Fylkesmannen (nå Statsforvalteren). 

Ole er utdannet diplomøkonom fra Trondheim økonomiske høgskole. Han har tidligere vært økonomisjef og regnskapssjef i Horten kommune samt rådgiver i PwC.

Pål har en bachelor innen helsefag fra Høgskolen i Innlandet, og teknisk utdannelse fra Hedmark distriktshøgskole, og har tidligere jobbet som Controller i Lillehammer kommune og Gausdal kommune. 

På supportteamet begynte det i januar to unge menn som traineer, Nicolai Thu Skjærpe fra Sandnes og Martin Skognes fra Stjørdal. Begge kommer rett fra skolebenken hvor Nicolai er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøgskole, mens Martin har en mastergrad i Samfunnsøkonomi fra UiT – Norges Arktiske Universitet. I løpet av de første månedene deres har de gått fra å aldri ha vært inne i Framsikt før, til at de nå sitter og tar imot komplekse saker på support og veileder kundene våre igjennom systemet.  

Vi allerede på utkikk etter vårt neste kull med traineer. Kanskje du kjenner noen som kan være aktuell? Vi søker både etter traineer innen økonomi og en som teknisk konsulent.

Kommunikasjon ut mot kundene våre er noe vi i det siste har hatt større og større fokus på. Derav har vi ansatt Anne Sigrid Hundere i stillingen som produkt- og kommunikasjonsrådgiver. Hun vil jobbe med testing, kundehistorier og dokumentasjon, blant annet i form av artikler til hjelpesenteret vårt. Anne Sigrid har en master i Statsvitenskap med spesialisering i offentlig politikk og administrasjon fra Universitetet i Oslo, og har også tidligere jobbet som journalist.  

Utenom disse syv så har vi også styrket utviklingsteamet vårt med hele fire nye utviklere og to traineer. I tillegg til en ny økonomi- og sikkerhetsansvarlig 

Vi ønsker samtlige velkommen på laget og gleder oss til fortsettelsen! 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Budsjettendringer i Framsikt Årsbudsjett

Vi planlegger i oppdateringene i august å gjøre tilgjengelig en ny funksjon i Framsikt Årsbudsjett som skal hjelpe brukere til å få en enklere oversikt over innholdet i vedtak om budsjettreguleringer.

Share This
X