september, 2019

26sep09:0010:00Webinar - Endring av oppsett av obligatoriske oversikter (forskriftsskjema)

Webinar event header

Mer

Hendelsesdetaljer

Målgruppe: Superbrukere og økonomifunksjonen

 

Vi ønsker velkommen til webinar om endring av oppsett av obligatoriske oversikter (forskriftsskjema).

Etter systemoppdateringen 24.09.19 er Framsikt oppdatert med obligatoriske oversikter som er laget på bakgrunn av økonomiplanforskriften og departementets presisering i brev av 3. september 2019 til Fylkesmannen i Vestfold og Telemark. I brevet utdypes og avklares forholdet mellom brutto og netto resultat i Bevilgningsoversikt drift (skjema 1A) og Økonomisk oversikt etter art – drift (skjema 3).

På webinaret vil vi blant annet gå gjennom hvordan vi får forskriftens 1B til å vise de reelle rammene som skal vedtas politisk og samtidig synliggjøre hvilke poster som må korrigeres for å få riktig brutto og netto resultat i Bevilgningsoversikt drift (skjema 1A).

Meld deg på 

 

 

Tidspunkt

(Torsdag) 09:00 - 10:00

Arrangør

Framsikt ASTlf: 762 01 762 E-post: post@framsikt.no Sikanveien 1, 8470 Bø i Vesterålen

Vil du lære mer om Framsikt og våre produkter?Meld deg på vår fagkonferanse

Den 26.-27. november inviterer vi til Brukerforum 2019, det tredje i rekken. Vår målsetning med disse dagene er å skape en faglig arena for kommunal virksomhetsstyring som både gir inspirasjon til det faglige arbeidet, og som gir våre kunder kompetanse som gjør at dere kan utnytte våre verktøy enda bedre. Konferansen er åpen for alle som er opptatt av kommunal og fylkeskommunal virksomhetsstyring.

Les mer om konferansen
X