juli, 2019

04jul08:3009:15Webinar - Ny funksjonalitet

Webinar event header

Mer

Hendelsesdetaljer

Målgruppe: Superbrukere og økonomifunksjonen

 

Vi ønsker velkommen til webinar om ny funksjonalitet og forbedringer i Framsikt i etterkant av oppdateringen 27. juni i pilotmiljøet og 3. juli i produksjonsmiljøet.

I Webinaret blir det foretatt en gjennomgang av ny funksjonalitet innenfor modulene Økonomiplan, Årsbudsjett, Virksomhetsplan og Rapportering

 

Viktige punkter:

  • Ny fane for Oppdrag i Innspill og tekstbidrag som kan brukes til registrering av politiske vedtak og tiltak/aktivitet i handlingsplanen som ikke medfører budsjettendringer
  • Bedre funksjonalitet for driftskonsekvens på investeringer
  • Raskere lagring, visning av rader med endring og andre forbedringer i lønnsbudsjettering. Også forbedringer i detaljbudsjettbildet.
  • Søkefelt sjekklister, varslinger av nye oppdrag/gaver i Virksomhetsplan
  • Bedre oppslag på regnskapstransaksjoner i Min styringsrapport. Ny redaktørrolle i rapportering for tekstendringer etter avsluttet rapportering.
  • Brukergrensesnittforbedringer i Prosjektrapportering

Meld deg på 

Tidspunkt

(Torsdag) 08:30 - 09:15

Arrangør

Framsikt ASTlf: 762 01 762 E-post: post@framsikt.no Sikanveien 1, 8470 Bø i Vesterålen

Vil du lære mer om Framsikt og våre produkter?Meld deg på vår fagkonferanse

Den 26.-27. november inviterer vi til Brukerforum 2019, det tredje i rekken. Vår målsetning med disse dagene er å skape en faglig arena for kommunal virksomhetsstyring som både gir inspirasjon til det faglige arbeidet, og som gir våre kunder kompetanse som gjør at dere kan utnytte våre verktøy enda bedre. Konferansen er åpen for alle som er opptatt av kommunal og fylkeskommunal virksomhetsstyring.

Les mer om konferansen
X