Framsikt i media

Bø-bedrift drømmer om 100 millioner

Framsikt i Bø var en av 33 gasellebedrifter i Vesterålen i år, og den lokale bedriften med desidert størst vekst de siste årene.

Les mer

Karmøy best i test på økonomiplanlegging

Norges beste kommunale økonomiplan er det Karmøy som har, mener selskapene Agenda Kaupang og Framsikt.

Les mer

Økonomisjefen og kommunedirektøren i Røros kommune har lagt ut «rått og røte» om budsjett og økonomiplan så alle innbyggere kan lese seg opp. 

Hvor mye gjeld har Røros kommune? Hvor mange rørosbarn er i skolealder, og hva er forslaget til eiendomsskatt for neste år? Alt dette og mer kan du nå sjekke sjøl på nettsida til kommunen.

Les mer

Framsikt i hele landet

 

Se innslag

Framsikt i hele landet

 

Hør innslag

Gründerbedriften Framsikt i Bø vokser

Fra den spede begynnelsen i 2014 på IT-eventyret i Bø, har selskapet vokst raskt til 40 ansatte og en omsetning i fjor på 25 millioner kroner. 

Les mer

IT-bedriften fra Vesterålen har vokst til 40 ansatte. Nå er hver tredje kommune på kundelisten

 – Kommunene er langt mer innovative enn vi fryktet.

Les mer

Globalt bygdeliv i Vesterålen

Som nyutdannet, digital økonomi-ninja fikk Mariel fra Trondheim huket av et par punkt på sin bucket list da hun landet jobben hos ramsalte Framsikt i Vesterålen.

Les mer

Framsikt knuser kommune-tall: Vokste ut av skolebygget

Programvareleverandøren Framsikt i Bø får stadig flere brukerkommuner og knytter stadig flere ansatte til seg, kommunetallknuseren.

Les mer

– Norske kommuner kan bruke pengene smartere

Høyre-ordføreren i Bø i Vesterålen mener hans egen regjering har hatt for mye fokus på å slå sammen kommuner, framfor å få kommunene til å drive bedre.

Les mer

Suksessbedrift i havgapet

 

Se innslag

– Vi er i ferd med å lykkes i å skape et IT-miljø i Bø

Bø kommune har ambisjoner om å bygge opp et stort IT-miljø med base i de gamle skolelokalene i Steinesjøen. Ordføreren hevder de er i ferd med å lykkes. Framsikt var første bedrift i lokalene. De får stadig flere ansatte og stadig lengre kundelister.

Les mer

Framsikt skal danke ut Excel

Flying start for IT-firma i Bø i Vesterålen.

Les mer

Vil tette hull i markedet med nytt planleggingsverktøy

Den nordnorske leverandøren Framsikt AS tar opp konkurransen med programvare-gigantene. Med støtte fra Innovasjon Norge og hjelp fra norske kommuner utvikler de et helt nytt produkt for budsjettering og økonomistyring.

Les mer

X