Rådgiver kommunal planlegging

 Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du arbeide med den nyeste teknologien, sammen med svært dyktige kollegaer, på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Vi søkere nå rådgivere til et av våre kontorer i Sandvika, Bodø, Lillehammer, Bø i Vesterålen, eller nyopprettet kontor i Bergen.

 Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og vi trenger flere dyktige rådgivere til å bistå norske kommuner og fylkeskommuner med utnyttelse av våre løsninger.  

Framsikt startet i 2019 med å utvikle en  ny modul for kommunale planer. Hensikten er å tilby et verktøy for digital utarbeidelse og publisering av kommunale planer og et verktøy for å gjøre plansystemet tilgjengelig for allmennheten. Samt å gi en god sammenheng mellom planer, fra de overordnede planene til handlingsdelen og økonomiplanen og til administrative virksomhetsplaner – «den røde tråden». Gjennom dette vil vi også bidra til at planene blir et bedre ledelsesverktøy.  

Denne modulen har vært svært godt mottatt av norske kommuner, og vi har behov for rådgivere til å bistå kommunene i å utnytte de digitale arbeidsprosessene i dette planverktøyet. 

Vi er i første omgang på jakt etter én rådgiver. Arbeidsoppgavene i stillingen vil være rådgivning, opplæring og prosjektledelse til kommuner som tar i bruk planmodulen. Arbeidsprosessene i planmodulen henger nøye sammen med arbeidet i de andre modulene, så stillingen vil også bistå kommuner med andre deler av får løsning, f.eks.  med mål og handlingsdelen i Økonomiplan og rapportering.  

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i planarbeidet og i styringsårshjulet, og du motiveres av å skape praktisk nytte fra god bruk av it-verktøy.

Du vil jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

Vi er på jakt etter kandidater som har dette: 

   • Du synes det er spennende med kommunale planprosesser. Vi søker rådgivere med kunnskap om kommunal planlegging, fortrinnsvis med flere års erfaring med planarbeid i kommune og gjerne fra ulike roller.
   • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
   • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
   • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter. Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:.

Et åpent og hyggelig arbeidsmiljø, støttende kollegaer. konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen samt avdelingskontor i Sandvika utenfor Oslo, Lillehammer, Bodø, eller nyopprettet stilling i Bergen.. I normale tider vil det bli noe reisevirksomhet til disse kontorene. Noe reisevirksomhet til kunder må også påregnes.

Arbeidssted:
Nå er vi på jakt etter Planrådgiver ved et av våre kontorer i Sandvika, Lillehammer, Bodø, nyopprettet kontor i Bergen eller Bø i Vesterålen.

Synes du Framsikt høres spennende ut, men bor et annet sted i landet? Ta uansett kontakt med oss.

Kontakt:

Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes via Finn.no

Frist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X