Rådgiver/Seniorrådgiver Framsikt

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du arbeide med den nyeste teknologien, sammen med svært dyktige kollegaer, på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Vi søkere nå rådgivere til et av våre kontorer i Sandvika, Lillehammer eller Bø i Vesterålen.

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

 Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og vi trenger flere  dyktige rådgivere til å bistå norske kommuner og fylkeskommuner med utnyttelse av våre løsninger.

Felles for stillingene vil være rådgivning, opplæring og prosjektledelse til kommuner innen økonomi- og virksomhetsstyring og bruk av Framsikt til digitalisering av dette. Framsikt verktøyet inneholder moduler for analyse, samfunnsplanlegging, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering. Vi er godt i gang med utvikling av en ny modul for kommunale planer hvor kommuner skal kunne digitalisere sine kommuneplaner, strategi- og temaplaner samt sikre et effektivt samspill med budsjettprosessen/handlingsplanen.

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i styringsårshjulet, og du motiveres av å skape praktisk nytte fra god bruk av it-verktøy.

 Du vil jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

Vi er på jakt etter kandidater som har dette: 

  • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring og har flere års erfaring. Vi søker rådgivere som har erfaring med enten budsjett- og økonomirapporteringsprosesser eller har erfaring fra arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner. Gjerne begge deler.
  • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

 Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:.

Et åpent og hyggelig arbeidsmiljø, støttende kollegaer. konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen samt avdelingskontor i Sandvika utenfor Oslo. I normale tider vil det bli noe reisevirksomhet til disse kontorene. Noe reisevirksomhet til kunder må også påregnes.

 

Søknadsfrist og spørsmål

Søknadsfrist er 21.august. Ta gjerne kontakt med spørsmål til Jo Inge Bræin på telefon
480 17 767.

Send søknad til jobb@framsikt.no 

Se også annonse for tilsvarende stilling i Bergen.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=183741393

 

Arbeidssted:
Nå er vi på jakt etter Rådgiver/Senior rådgiver ved et av våre kontorer i Sandvika, Lillehammer, eller Bø i Vesterålen.

Synes du Framsikt høres spennende ut, men bor et annet sted i landet? ta uansett kontakt med oss:-)

Kontakt:

Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes til: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=165250430

 Frist:

 21.august. 

X