Senior Rådgiver/ Rådgiver Bodø

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du arbeide med den nyeste teknologien, sammen med svært dyktige kollegaer, på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Da en av våre dyktige rådgivere flytter til Bodø, har vi opprettet kontor der og ansatt en rådgivere til. Vi trenger flere rådgivere og søker nå etter rådgivere på alle våre kontorer, samt ny opprettet kontor i Bergen. Vil du jobbe i Framsikt med utgangspunkt i Bodø, ta kontakt med oss:-)

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter, og vi trenger flere dyktige rådgivere til å bistå norske kommuner og fylkeskommuner med utnyttelse av våre løsninger.

Som rådgiver i Framsikt får du ansvar for å lede prosjekter når nye kommuner tar i bruk Framsikt til sin økonomi- og virksomhetsstyring. Opplæring i bruk av Framsikt-verktøyet er en sentral del av jobben. Vårt verktøy inneholder moduler for analyse, samfunnsplanlegging, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering. Vi er godt i gang med utvikling av en ny modul for kommunale planer hvor kommuner skal kunne digitalisere sine kommuneplaner, strategi- og temaplaner samt sikre et effektivt samspill med budsjettprosessen/handlingsplanen.

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i styringsårshjulet, og du motiveres av å skape praktisk nytte fra god bruk av it-verktøy.

 Du vil jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

 

Vi er på jakt etter kandidater som har dette: 

  • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring og har flere års erfaring. Vi søker rådgivere som har erfaring med enten budsjett- og økonomirapporteringsprosesser eller har erfaring fra arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner. Gjerne begge deler.
  • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:.

Et åpent og hyggelig arbeidsmiljø, støttende kollegaer. konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen samt avdelingskontor i Sandvika utenfor Oslo. I normale tider vil det bli noe reisevirksomhet til disse kontorene. Noe reisevirksomhet til kunder må også påregnes.

 

Arbeidssted:

Bodø, evt. kombinert med hjemmekontor.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:
Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes  jobb@framsikt.no

Frist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X