Rådgiver Bodø

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du arbeide med den nyeste teknologien, sammen med svært dyktige kollegaer, på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Da en av våre dyktige rådgivere flytter til Bodø, søker vi etter en ny kollega og oppretter kontor i Bodø.

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter, og vi trenger flere dyktige rådgivere til å bistå norske kommuner og fylkeskommuner med utnyttelse av våre løsninger.

Som rådgiver i Framsikt får du ansvar for å lede prosjekter når nye kommuner tar i bruk Framsikt til sin økonomi- og virksomhetsstyring. Opplæring i bruk av Framsikt-verktøyet er en sentral del av jobben. Vårt verktøy inneholder moduler for analyse, samfunnsplanlegging, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering. Vi er godt i gang med utvikling av en ny modul for kommunale planer hvor kommuner skal kunne digitalisere sine kommuneplaner, strategi- og temaplaner samt sikre et effektivt samspill med budsjettprosessen/handlingsplanen.

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i styringsårshjulet, og du motiveres av å skape praktisk nytte fra god bruk av it-verktøy.

 Du vil jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

 

Vi er på jakt etter kandidater som har dette: 

  • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring og har flere års erfaring. Vi søker rådgivere som har erfaring med enten budsjett- og økonomirapporteringsprosesser eller har erfaring fra arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner. Gjerne begge deler.
  • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:.

Et åpent og hyggelig arbeidsmiljø, støttende kollegaer. konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen samt avdelingskontor i Sandvika utenfor Oslo. I normale tider vil det bli noe reisevirksomhet til disse kontorene. Noe reisevirksomhet til kunder må også påregnes.

 

Arbeidssted:

Vi oppretter kontor i Bodø, vi er i gang med å finne kontorlokaler. Det kan legges til rette for delvis bruk av hjemmekontor.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:
Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes via Finn.no

Frist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X