Rådgiver/Seniorrådgiver Bergen

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du arbeide med den nyeste teknologien, sammen med svært dyktige kollegaer, på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Vi søkere nå rådgivere til nytt kontor i Bergen.

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter på Vestlandet og vi etablerer nå et nytt kontor i Bergen. En av våre dyktige rådgivere flytter til Bergen og vi søker i første omgang to nye rådgivere til kontoret. 

Felles for stillingene vil være rådgivning, opplæring og prosjektledelse til kommuner innen økonomi- og virksomhetsstyring og bruk av Framsikt til digitalisering av dette. Framsikt verktøyet inneholder moduler for analyse, samfunnsplanlegging, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering. Vi er godt i gang med utvikling av en ny modul for kommunale planer hvor kommuner skal kunne digitalisere sine kommuneplaner, strategi- og temaplaner samt sikre et effektivt samspill med budsjettprosessen/handlingsplanen.

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i styringsårshjulet, og du motiveres av å skape praktisk nytte fra god bruk av it-verktøy.

 Du vil jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

Vi er på jakt etter kandidater som har dette: 

  • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring og har flere års erfaring. Vi søker rådgivere som har erfaring med enten budsjett- og økonomirapporteringsprosesser eller har erfaring fra arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner. Gjerne begge deler.
  • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

 Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:

Et åpent og hyggelig arbeidsmiljø, støttende kollegaer. konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. Framsikt har hovedkontor i Bø i Vesterålen samt avdelingskontor i Sandvika utenfor Oslo. I normale tider vil det bli noe reisevirksomhet til disse kontorene. Noe reisevirksomhet til kunder på Vestlandet må også påregnes.

Arbeidssted:
Nå er vi på jakt etter rådgiver/seniorrådgiver i Bergen.

Har du spørsmål til dette, eller interessert i jobb i andre steder av landet, ikke nøl med å ta kontakt. 

Kontakt:
Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes til:

jobb@framsikt.no

Frist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X