Rådgiver/Seniorrådgiver

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. 

Ønsker du å jobbe i krysningspunktet mellom IT og økonomi?

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og vi ønsker derfor å ansette 2-3 nye rådgivere/seniorrådgivere.

Felles for stillingene vil være rådgivning til kommuner innen økonomi- og virksomhetsstyring og bruk av Framsikt til digitalisering av dette. Framsikts verktøyet inneholder moduler for analyse, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering. Vi har også startet utvikling av en ny modul for kommunale planer hvor kommuner skal kunne digitalisere sine kommuneplaner, strategi- og temaplaner samt sikre et effektivt samspill med budsjettprosessen/handlingsplanen.

Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i styringsårshjulet, og du motiveres av å skape praktisk nytte fra god bruk av it-verktøy.

Du vil jobbe sammen med kompetente medarbeidere som har bred erfaring.

Vi er på jakt etter kandidater som dekker følgende krav:

  • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring og har flere års erfaring. Vi søker 2 rådgivere som har erfaring med budsjett- og økonomirapporteringsprosesser og 1 rådgiver som har erfaring fra arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner.
  • Du liker deg i rollen som rådgiver og har anlegg for å drive god og effektiv opplæring og innføring av våre løsninger hos kunde.
  • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:
Et åpent og hyggelig arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Arbeidssted:
Et av våre kontor i Bø, Sandvika eller Lillehammer. Det kan legges til rette for delvis bruk av hjemmekontor.

Vi planlegger å etablere kontor på flere steder i Norge etter hvert.

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:
Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X