Supportrådgiver

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. Nå søker vi:

Vi søker en dyktig supportrådgiver som skal bistå våre kunder med å utnytte de mulighetene som ligger i vårt moderne verktøy for styringsårshjulet i norske kommuner. Du får en viktig rolle med å støtte kommunene i de sentrale prosessene for analyse, økonomiplan, årsbudsjett og rapportering.

Framsikt support bistår kundene med brukerstøtte, produktteknisk bistand og veiledning/opplæring over telefon og Skype. Vi søker en supportrådgiver som har erfaring fra økonomifunksjonen i en kommune. Gjennom samhandling med kolleger får du ansvar for at kunden får riktig og relevant svar på sine spørsmål. Du vil jobbe sammen med kompetente og hyggelige medarbeidere som jobber hardt for at Framsikt skal være en god partner for norske kommuner og fylkeskommuner. Du vil også medvirke i utvikling av Framsikt-verktøyet gjennom testing.

Vi er på jakt etter kandidater som dekker følgende krav:

  • Du har økonomiutdanning og noen års erfaring fra økonomifunksjonen i en kommune eller fylkeskommune
  • Du liker å lære deg it-systemer og hvordan de fungerer
  • Du har personlige egenskaper som passer til kundebistand
  • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift.

Arbeidssted:
Arbeidssted vil være vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen. Mulighet for hjemmekontor etter avtale.

I Vesterålen får du rike muligheter til å nyte friluftsliv på havet, til sykkel, på randonee eller på fjelltur. Kanskje så du Lars Monsen besøke vårt «hikers paradise» sist sommer?

Kontakt:
Åsa Elvik, tlf. 926 45 098

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X