NRK Nordland hadde i sommer et spennende innslag på både TV, radio og nett om prosjektet vårt for å utvikle bedre styringsverktøy til, og med, norske kommuner. Fokus var at norske kommuner kan brukere pengene smartere (og at det finnes alternativer til sammenslåing for å skape robuste kommuner). Her møter du både representanter for pilotkommunene, Framsikt og ikke minst ordføreren i Bø kommune.

 

Du kan se TV-innslaget her:

NRK TV – Se Distriktsnyheter Nordland

Innslag nr. 1, Suksessbedrift i havgapet

 

Lese nettsaken her:

– Norske kommuner kan bruke pengene smartere

I den lille nordlandskommunen Bø i Vesterålen har bedriften Framsikt gjort norske kommuners pengebruk til en forretningside. Ved å samle inn en rekke offentlige tall, har de skapt et verktøy som gir kommunene en langt bedre oversikt over ressursene de har.

 

Og høre Radio-innslaget her:

 

NRK Radio – Hør Nordland i dag

Innslag nr. 10, Suksess for bedrift fra Bø


Vil du lære mer om Framsikt og våre produkter?Meld deg på vår fagkonferanse

Den 26.-27. november inviterer vi til Brukerforum 2019, det tredje i rekken. Vår målsetning med disse dagene er å skape en faglig arena for kommunal virksomhetsstyring som både gir inspirasjon til det faglige arbeidet, og som gir våre kunder kompetanse som gjør at dere kan utnytte våre verktøy enda bedre. Konferansen er åpen for alle som er opptatt av kommunal og fylkeskommunal virksomhetsstyring.

Les mer om konferansen
Share This
X