Ny funksjon for Budsjettspørsmål i Politikermodulen

25
juni, 2020
Vi har i juni samlet en rekke kommuner som har brukt Politiker-modulen til erfaringsutveksling. Det vil komme en rekke forbedringer i funksjonaliteten i oppdateringene i august og september med utgangspunkt i innspill fra gjennomgangen.
I oppdateringen i september planlegger vi en ny funksjonalitet for budsjettspørsmål. På møtet i juni fikk vi diskutert grundig gjennom planene for løsningen. Det var gledelig med stort engasjement for funksjonaliteten hos de deltagende kommunene. Mange bruker mye tid på å administrere budsjettspørsmål fra politikere. Og en digitalisering av dette kan både heve kvalitet, spare tid og skape bedre samhandling med politikken. Modulen vil ha en funksjonalitet hvor politikere kan stille spørsmål samt se andres spørsmål med svar. Disse vil også være tilgjengelig på web. Funksjonen vil også ha et grensesnitt hvor spørsmål kan fordeles til en eller flere for å utarbeide svar samt ha en godkjenningsfunksjon før svarende gjøres tilgjengelig for politikere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Risiko kortsiktig gjeld

Kommunal- og moderniseringsdepartementet sendte nylig ut på høring et forslag til endringer i regelverket for...

Framsikt 2019 og veien videre

Under Brukerforum holdt daglig leder, Halvor Walla, et foredrag der han oppsummerte 2019, samt presenterte videre planer for 2020. Både produktutvikling og anvendelse i 2019 ble gjennomgått. Her kan du se opptaket fra foredraget.

Utvikling i 2020

Framsikt fortsetter produktutviklingen med stadig større ressursinnsats i 2020. Som fra starten så er kundenær innovasjon, med bruk av pilotgrupper og pilotkommuner for utprøving, en sentral del av arbeidsmetoden. Vi vil dog i 2020 ha et større fokus på produktkvalitet/-stabilitet, forbedring av eksisterende funksjoner og selvbetjening.

Share This
X