Program Manager

(Prosjektleder utvikling

Framsikt er et ledende programvareselskap innen digitalisering av kommunal virksomhetsstyring. Vårt produkt hjelper norske kommuner til bedre styring og skaper engasjement for medarbeidere og politikere. Framsikt leveres som en skytjeneste til over 7000 brukere i mer enn 100 kommuner. Selskapet er i kraftig vekst og har over 45 ansatte fordelt på Bø i Vesterålen, Sandvika, Lillehammer og Bangalore i India. Framsikt ble startet i 2014, vokser årlig med mer enn 50% og har positive resultater og kontantstrøm.

Verktøyet utvikles i tett partnerskap med innovative norske kommuner, der veien fra krav hos kunde til utviklet programvare er kort.  Med vår raske vekst, og med utviklingen av flere nye produkter under oppstart, så trenger vi flere motiverte prosjektledere for utviklingsarbeidet! Som Program Manager i Framsikt har du et helhetlig ansvar for å drive utviklingsprosessen i en scrum-basert prosjektmetodikk.

Sammen med produktledelsen, kunder og interaksjonsdesignere vil du jobbe med å utarbeide krav på funksjonalitet som skal utvikles, og designe funksjonelle løsninger. Du vil sørge for at kravene spesifiseres for utvikling, og vil jobbe med utviklingsavdelingen i Bangalore for å planlegge utviklingsaktiviteter slik at rett funksjonalitet utvikles til rett tid. Sammen med vårt testteam vil du være en pådriver for å sikre kvaliteten på leveransene.

Du vil få mye ansvar, og mulighet til å være med å drive utviklingsprosessen videre og påvirke produktene og løsningene våre fremover.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for utviklingsprosessen fra løsningsdiskusjon til release innenfor avtalt ansvarsområde
 • Innhente krav og delta i løsningsdiskusjoner
 • Ansvarlig for å bryte ned funksjonaliteten i håndterbare oppgaver, og at disse blir spesifisert og klargjort for utvikling.
 • Følge opp utviklingen underveis i tett samarbeid direkte med utviklerne.

Vi søker deg som har disse kvalifikasjonene:

 • Vil arbeide med innovasjon og produktutvikling.
 • Brenner for å levere programvare med utmerket kvalitet.
 • Har kjennskap til kompliserte forretningssystemer som ERP, BI, CRM eller lignende
 • Du har gjerne erfaring fra produktutvikling innen software. Du må ikke ha utviklerbakgrunn eller utdannelse, men det er ingen ulempe. Det viktigste er teknisk interesse og et ønske om å gå i dybden i applikasjonsfunksjonalitet og -arkitektur.
 • God økonomisk forståelse, gjerne økonomiutdannelse.
 • Liker å jobbe systematisk og strukturert og kan drive prosesser fremover.
 • Er komfortabel med både norsk og engelsk som arbeidsspråk.

  Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

  Framsikt forvalter viktig informasjon for norske kommuner. Du må være norsk statsborger eller tilfredsstille de kravene som normalt stilles til sikkerhetsklarering i norsk offentlig virksomhet.

  Vi tilbyr:

  Konkurransedyktige betingelser, karrieremuligheter i voksende kunnskapsbedrift, mulighet til å påvirke utforming av produkter med stor samfunnsnytte, et fantastisk arbeidsmiljø, lærings- og utviklingsmuligheter ift IT, entreprenørskap og virksomhetsstyringssystemer

  Arbeidssted:

  Arbeidssted vil være vårt kontor i Sandvika eller vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen. 

  I Vesterålen får du rike muligheter til å nyte friluftsliv på havet, til sykkel, på randonee eller på fjelltur. Kanskje så du Lars Monsen besøke vårt «hikers paradise» sist sommer?

  Kontakt:
  Øyvind Stavenes, tlf. 952 62 130

  Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

  Frist:
  Ledig stilling for snarlig tiltredelse. Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

  X