Mer enn 50 deltagere fra 23 kommuner i tillegg til representanter fra våre pilotkommuner, var sist uke samlet til «Åpent referansegruppemøte» for å dele erfaringer og høre om utviklingen av vårt nettbaserte verktøy for analyse, økonomiplanlegging, budsjettering, mål/resultat oppfølging og styringsrapportering.

Utviklingsarbeidet startet i 2014 og vil gå ut 2017. I 2016 har det medvirket 10 pilotkommuner. 4 av disse delte både sine ambisjoner for deltagelsen i prosjektet og ikke minst sine erfaringer med 23 andre interesserte kommuner. Det var en spennende dag med stort engasjement fra både pilotkommuner og deltagere. Framsikt er veldig glade for at så mange kommuner ønsket å oppdatere seg på siste status fra utviklingsarbeidet og pilotutprøvingen. Bjørn Brox fra Agenda Kaupang delte også sine tanker om kravene til den moderne økonomiplan og årsrapport.

Bildet: Økonomidirektør Kristin Ulvang i Bergen kommune forteller om tjenesteorientert budsjettering med Framsikt for 2017-2020.

Vil du lære mer om Framsikt og våre produkter?Meld deg på vår fagkonferanse

Den 26.-27. november inviterer vi til Brukerforum 2019, det tredje i rekken. Vår målsetning med disse dagene er å skape en faglig arena for kommunal virksomhetsstyring som både gir inspirasjon til det faglige arbeidet, og som gir våre kunder kompetanse som gjør at dere kan utnytte våre verktøy enda bedre. Konferansen er åpen for alle som er opptatt av kommunal og fylkeskommunal virksomhetsstyring.

Les mer om konferansen
Share This
X