Salgsrådgiver kommunal virksomhetsstyring

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner og fylkeskommuner. Hos oss får du jobbe med moderne digitale verktøy, sammen med svært dyktige medarbeidere, og bidra til at norske kommuner gir enda bedre tjenester til sine innbyggere.

Framsikt tilbyr moderne virksomhetsstyringsløsninger til norske kommuner og Fylkeskommuner, det er i dag over 170 som bruker en eller flere Framsikt-moduler. Vi utvikler løsningene raskt og nå trenger vi flere til å kommunisere verdien av våre løsninger, til eksisterende og potensielle kunder  

Salgsrådgiver/Senior Salgsrådgiver

Jobben består i å bidra til at flere kommuner og fylkeskommuner tar i bruk våre løsninger i sin virksomhetsstyring.

Vi ser for oss at vår neste ansatte fokuserer på våre eksisterende kunder, og bidrar til at disse tar i bruk flere av våre moduler og tjenester. Likevel er kandidater som brenner for nysalg, noe vi også er interessert i. Arbeidsoppgaver og fokus vil også avhenge av hvordan kandidatens profil og kompetanse utfyller oss andre i avdelingen. Vi ønsker å styrke oss på digitalt salg og markedsføring og vil gjerne ha kandidater som styrker oss på dette.

Vi søker deg som har evne til både å forstå kundens behov, mål og prioriteringer, og kommunisere verdien av våre løsninger for å bidra til at kunden lykkes.

Du har gode kommunikasjonsevner til å formidle verdien av våre løsninger, på telefon, digitale kommunikasjonsverktøy og i fysiske møter.

Du har gjerne erfaring fra hvordan digitale verktøy kan effektivisere og strukturere tilsvarende arbeidsprosesser i komplekse organisasjoner. Vi er også på jakt etter deg som har stor interesse for digitale verktøy og ønsker å utvikle deg innenfor salg og kommunikasjon mot vår kundegruppe.

Som person er du utadvendt, med god forretningsforståelse og gode verdier. Du er god til å bygge langsiktige relasjoner til de du samarbeider med. Rett kandidat vil bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø.

Vi ser for oss at ulike profiler kan lykkes i denne jobben:

  • Unge kandidater som har interesse for og talent for salg, gjerne med erfaring fra digital kommunikasjon med kundene, digitalt salg og markedsføring
  • Kandidater med erfaring fra kommunal virksomhetsstyring, som liker å kommunisere med likesinnede om hvordan moderne virksomhetsstyringsverktøy kan gi gevinst for kommunene

Du liker å ha mange baller i luften, har evnen til å planlegge og å utnytte tiden effektivt.

Om du kjenner deg igjen i dette bør du ta en samtale med oss!

Arbeidssted:

Arbeidssted vil være enten våre kontor Sandvika, Lillehammer, eller Bodø. Men for rett kandidat er det også aktuelt å jobbe fra hjemmekontor i den regionen der du bor.

Reisevirksomhet må påregnes.

Kontakt:

Jo Inge Bræin, tlf. 480 17 767

Søknad sendes via EasyCruit

Frist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

X