Samarbeid med Endrava om klimabudsjettering

23

Juni, 2021

Skrevet av Halvor Walla

Framsikt har innledet et samarbeid med selskapet Endrava om faglig utvikling og kompetansebygging knyttet til klimabudsjett. Endrava er et konsulentselskap med klima og energikonsulenter som hjelper organisasjoner med å kutte klimagassutslipp. Endrava har lang erfaring med kommunale klimabudsjett.

Har dere behov for faglig rådgivning om klimatiltak og klimabudsjettering utover det som ligger i KS sin veileder for klimabudsjett som styringsverktøy så kan dere ta kontakt med Endrava på contact@endrava.com

Les mer om klimabudsjett på Endrava sine nettsider.

Endrava vil også holde et foredrag på Framsikt sitt Brukerforum 30.november 2021 med tips om hvordan omsette klimamål om til konkret handling.

Vi vil også arrangere et felles webinar 7. september 2021. Målgruppa er dere som er midt i budsjettprosessen for 2022 og som lurer på om og hvordan klimabudsjett skal med? I dette webinaret vil Endrava dele nyttige tips og en konkret fremgangsmåte for kommuner som ønsker å lage gode klimabudsjetter. Unngå de vanligste tabbene, få en smakebit på klimakunnskapen du trenger, og gjør klimabudsjettet til et godt styringsverktøy for akkurat din kommune.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Framsikt Awards 2019

Under årets Brukerforumkonferansen ble det delt ut 5 ulike priser til dem som i år hadde publisert digital økonomiplan ved hjelp av Framsikt.

Bruk Framsikt-løsningen til rapportering av Korona-status i egen organisasjon

Framsikt vil utvide Månedsrapporten, i Rapporteringsmodulen, med en ny fane for dag/uke-rapportering. Dette kan brukes til løpende innrapportering fra hver virksomhet/enhet og automatisk aggregering til hele kommunen. Eksempel på relevant rapportering kan være antall på hjemmekontor, antall i hjemmekarantene og antall syke.

Share This
X