Se hovedpunktene i arbeidet med økonomiplan

24

August, 2021

Skrevet av Anne Sigrid Hundere

Høsten betyr tid for økonomiplan. Vi tenker derfor det er på sin plass å minne om hva du kan finne av nyttig informasjon i vårt Hjelpesenter.

Til hjelp i økonomiplanarbeidet har vi laget en artikkel med hovedpunkter for nettopp dette arbeidet. Artikkelen beskriver både hva du må og kan gjøre i Framsikt i forbindelse med oppstart, bearbeiding av tall (drift, investering og tekniske justeringer), målstruktur og publisering, med henvisning til artikler som beskriver i detalj hvordan du kan gå frem for å lage og publisere økonomiplanen.

På denne måten kan artikkelen være til hjelp både for å minne om hovedpunktene i arbeidet, men kanskje også gi tips til hva som er mulig å gjøre i Framsikt. Oversiktsartikkelen over arbeidet med økonomiplan finner du i Hjelpesenteret her: Hjelpesenter (framsikt.net)

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og kvalitetssikre Hjelpesenteret. I tillegg til artikler som forklarer funksjoner i detalj, jobber vi også med artikler som gir oversikt og forståelse for de store prosessene som gjøres i Framsikt. Et godt tips, som du gjerne må ta videre til kollegaer, er å besøke «Ny i Framsikt» i Hjelpesenteret. Her har vi blant annet samlet oversiktsartikler over viktige prosesser i Framsikt og informasjon om grunnleggende funksjoner.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Integrasjon med Framsikt

Det er mange av våre kommune-kunder som har valgt å integrere Framsikt med sitt Økonomisystem. Vi kan nå tilby integrasjoner mellom Framsikt og Visma Enterprise og mellom Framsikt og Unit4 Business World (UBW).
Hos Framsikt har vi en integrasjonstjeneste hvor hver kunde og integrasjon etableres mot standard integrasjonstjeneste i kommunens respektive økonomisystem. Hos de fleste kommunene forutsetter dette at man har lisens på integrasjonstjenestene i Økonomisystemet.

Framsikt Virksomhetsplan

Utviklingen av modulen Virksomhetsplan har startet. Arbeidet skjer i samarbeid med Asker, Drammen, Larvik og Horten...

Share This
X