Stadig flere tar i bruk Framsikt

07

mars, 2023

Skrevet av Jannie Engen

Så langt i 2023 har 13 nye kommuner valgt Framsikt som sin løsning for helhetlig virksomhetsstyring. Dermed har vi passert 235 kunder totalt. I tillegg til helt nye kunder, har vi også kunder som har valgt å utvide med flere moduler eller med større utrulling i organisasjonen.

En av de sist nevnte er Oslo kommune. De har utvidet sin kontrakt slik at Framsikt i 2024 rulles ut til alle bydeler, etater og andre virksomheter i kommunen. Det betyr 3-5000 nye Framsikt brukere!

På bildet til under ser du Halvor Walla, daglig leder i Framsikt, sammen med Sølve Monica Steffensen, kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans, med den undertegnede kontrakten.

På bildet til ser du Halvor Walla, daglig leder i Framsikt, sammen med Sølve Monica Steffensen, kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans, med den undertegnede kontrakten.

De 13 som er nye kunder så langt i 2023 er: Sandnes, Sarpsborg, Melhus, Krødsherad, Skaun, Etne, Grane, Øyer, Lom, Åseral, Birkenes, Sømna og Sør-Fron kommune.

Hos både nye og gamle kunder er det stor spredning, både i størrelse og geografi. Helt fra Træna kommune, med rundt 450 innbyggere, til Oslo kommune med over 700 000 innbyggere.

Norgeskartet ser nå slik ut for Framsikt:

Bruk kontrollene i kartet for å justere eller zoome inn. Klikk på nålene for å se navnet på kommunen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Flere nyheter

Framdrift for ny modul for personalrapportering

Vi har tidligere informert om vårt prosjekt for å utvikle nye integrasjoner mellom Framsikt og lønns- og personalsystemene samt en ny modul for Personalrapportering. Dette arbeidet har gått framover i jevne steg i 2022 og i starten av 2023. Den første pilotkommunen har nå startet testing og her kan du lese hva vi har utviklet så langt og hva planene er for videre utvikling.

Årsregnskap, årsberetning og årsrapport

Under juryarbeidet til fagprisen «Beste rød tråd» var det benyttet svært mange kriterier. Noen av disse kriteriene kan være relevante å ha i bakhodet når kommunene nå skal i gang med å utarbeide sine årsrapporter.

Share This
X