Statsminister Erna Solberg på besøk hos Framsikt

11

august, 2020

Det var utrolig hyggelig og spennende med besøk av Statsminister Erna Solberg på vårt hovedkontor i Bø sist fredag. Temaet for besøket var gründerskap og jobbskaping i distriktet.

Under besøket holdt vår daglige leder Halvor Walla en presentasjon for statsministeren og følget hennes om vår bedrift og vårt produkt, og om hvordan det er mulig å skape dette produktet med hovedkontor i vakre Bø i Vesterålen. Vi snakket om hvordan vi bidrar til mer robuste og framtidsrettede kommuner gjennom digitalisering av virksomhetsstyringen. Det var også fint å fortelle om veien fra oppstarten i 2014 til nå 19 arbeidsplasser hos oss i Bø.

Under her kommer et lite bildedryss fra besøket. På vår Facebookside ligger det også en video av besøket, den kan du se her

Halvor gjør siste forberedelser av presentasjonen

Statsministeren fikk forhåndsbestemt plass av hensyn til smittevern

Passer på at vi overholder 1-metersregelen når statsministeren kommer på besøk

Før statsministeren kom til oss var hun og drakk kaffe med befolkningen i Bø

Erna hilser på daglig leder Halvor Walla

Litt forfriskninger til presentasjonen

Halvor forteller om Framsikt og hvordan vi er kommet dit vi er i dag

Vår egen Anne Martha framførte et av sine egne dikt for statsministeren

Som en morsom liten gest fikk Erna en bruker hos oss slik at hun kan gå inn og bli kjent med systemet og hvilke muligheter som finnes i Framsikt

Erna fikk en demonstrasjon av Framsikt og hva systemet kan brukes til

Vi rakk til og med en koronavennlig selfie med Erna

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Politikermodulen – erfaringer og veien videre  

29 kommuner brukte Politikermodulen i behandlingen av Økonomiplan for 2021-2024, det ble laget over 200 budsjettforslag og sendt inn og besvart over 1000 spørsmål.  Vi ønsker å utvikle en modul som har et brukervennlig grensesnitt for både politikere og administrasjon, derfor utvikles Politikermodulen i tett samarbeid med pilotgruppen.  

Hvordan arbeider Nordre Follo med arealnøytralitet?

Arealnøytralitet er et ord som stadig oftere dukker opp når arealplanlegging står på agendaen. På årets Kommuneplankonferanse var arealnøytralitet ett av hovedtemaene. Men hva betyr det egentlig, og hvordan fungerer det for en kommune i praksis?

Share This
X