Trainee i Framsikt

02

November, 2018

Framsikt har i to år ansatt traineer gjennom programmet Look North trainee. Traineene er uunnværlige for oss. De bringer med seg en enorm evne til å lære, friske innfallsvinkler, og er en fantastisk drahjelp sier daglig leder i Framsikt, Halvor Walla.

Som trainee i Framsikt får man arbeidet innen alle våre hovedområder. Traineene får fastansettelse og vil i løpet av det første året få spesialisert seg for spennende roller i en voksende organisasjon. Alle våre traineer jobber fra vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen og vi kan dermed skryte på oss at de får jobbe med den nyeste teknologien i den heftigste naturen!

Traineeprogrammet Look North er en arena for å bli bedre kjent med regionen LoVe (Lofoten og Vesterålen) både faglig og sosialt. Programmet tilbyr blant annet spennende kurs og seminarer, bedriftsbesøk, sosiale utflukter i regionen samt en utenlands studietur.

Årets traineer; Mariel Sagbakk, Silje Engmo, Markus Radzuweit og Eivind Brox.

 «Som økonomi trainee i Framsikt får vi mulighet til å jobbe med utrolig varierte arbeidsoppgaver. Vi deltar i videreutvikling av Framsikt sine løsninger og jobber med support til våre kunder»

– Mariel Sagbakk

Så langt har årets traineer, gjennom trainneprogrammet, vært på hyttetur i Sigerfjord, surfet på Unstad i Lofoten, deltatt på kommunikasjonskurs og Vesterålskonferansen, samt vært på samlinger med næringslivet både i Lofoten og Vesterålen.

«Som trainee på teknisk får man vært med på bruk av ny teknologi innen skybaserte software løsninger. I et lite firma som Framsikt, som stadig er i vekst, får man mulighet til å være med på å påvirke oppbyggingen av nye prosesser»

– Markus Radzuweit

Vil du også være med på laget? Vi ser fortsatt etter en femte trainee innen økonomi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Share This
X