Trainee i Framsikt

02

November, 2018

Framsikt har i to år ansatt traineer gjennom programmet Look North trainee. Traineene er uunnværlige for oss. De bringer med seg en enorm evne til å lære, friske innfallsvinkler, og er en fantastisk drahjelp sier daglig leder i Framsikt, Halvor Walla.

Som trainee i Framsikt får man arbeidet innen alle våre hovedområder. Traineene får fastansettelse og vil i løpet av det første året få spesialisert seg for spennende roller i en voksende organisasjon. Alle våre traineer jobber fra vårt hovedkontor i Bø i Vesterålen og vi kan dermed skryte på oss at de får jobbe med den nyeste teknologien i den heftigste naturen!

Traineeprogrammet Look North er en arena for å bli bedre kjent med regionen LoVe (Lofoten og Vesterålen) både faglig og sosialt. Programmet tilbyr blant annet spennende kurs og seminarer, bedriftsbesøk, sosiale utflukter i regionen samt en utenlands studietur.

Årets traineer; Mariel Sagbakk, Silje Engmo, Markus Radzuweit og Eivind Brox.

 «Som økonomi trainee i Framsikt får vi mulighet til å jobbe med utrolig varierte arbeidsoppgaver. Vi deltar i videreutvikling av Framsikt sine løsninger og jobber med support til våre kunder»

– Mariel Sagbakk

Så langt har årets traineer, gjennom trainneprogrammet, vært på hyttetur i Sigerfjord, surfet på Unstad i Lofoten, deltatt på kommunikasjonskurs og Vesterålskonferansen, samt vært på samlinger med næringslivet både i Lofoten og Vesterålen.

«Som trainee på teknisk får man vært med på bruk av ny teknologi innen skybaserte software løsninger. I et lite firma som Framsikt, som stadig er i vekst, får man mulighet til å være med på å påvirke oppbyggingen av nye prosesser»

– Markus Radzuweit

Vil du også være med på laget? Vi ser fortsatt etter en femte trainee innen økonomi.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Utviklingen i Framsikt

Utviklingen av Framsikt-verktøyet startet våren 2014 med Innovasjon Norge og engasjerte norske kommuner som...

Les mer
Vil du lære mer om Framsikt og våre produkter?Meld deg på vår fagkonferanse

Den 26.-27. november inviterer vi til Brukerforum 2019, det tredje i rekken. Vår målsetning med disse dagene er å skape en faglig arena for kommunal virksomhetsstyring som både gir inspirasjon til det faglige arbeidet, og som gir våre kunder kompetanse som gjør at dere kan utnytte våre verktøy enda bedre. Konferansen er åpen for alle som er opptatt av kommunal og fylkeskommunal virksomhetsstyring.

Les mer om konferansen
Share This
X