I april fikk vi enda en dyktig rådgiver med på laget – Jo Audun Øverby. Jo Audun kommer fra stillingen som assisterende rådmann i Nord-Aurdal kommune og bringer med seg over 20 års erfaring som kommunal leder på rådmannsnivå. Blant annet som rådmann, assisterende rådmann, kommunalsjef og økonomisjef.

Jo Audun vil først og fremst arbeide med å hjelpe våre kunder til å få god nytte og effektiv bruk av våre løsninger. Her vil hans kunnskap og erfaring innen ledelse, virksomhetsstyring og økonomistyring komme til god nytte. Framsikt sine verktøy er i kontinuerlig utvikling og kompetansen Jo Audun bringer med seg vil være viktig for den videre utviklingen og vårt fokus på kundenær innovasjon.

Vi har stilt Jo Audun noen spørsmål slik at dere kan bli bedre kjent med ham. Først og fremst lurer vi jo på hvorfor han valgte å søke på stillingen akkurat i Framsikt?

  • Jeg er imponert over de løsningene Framsikt har laget. Jeg synes det er en motiverende og meningsfylt oppgave å hjelpe kommuner med den digitale transformasjonen og med bedre økonomistyring gjennom å ta i bruk våre løsninger. For meg er økonomistyring en nøkkel for at kommunene skal kunne ivareta sin rolle som den største leverandøren av tjenester i den norske velferdsstaten. I tillegg synes jeg det er utrolig artig å jobbe sammen med flinke, positive og dedikerte folk!

Hvor tror du at Framsikt vil være om fem års tid?

  • Jeg tror Framsikt vil være landets ledende leverandør av økonomistyringssystemer til norske kommuner og til de nye regionene (fylkeskommunene). Samtidig har vi beholdt den innovative kraften.

På fritiden er Jo Audun en friluftsmann. Han er gjerne på vårskiturer i høyfjellet eller fotturer i skog og fjell. Han er også en familiemann og tid til familie er høyt prioritert i en ellers travel hverdag.

Vi gleder oss over å ha deg med på laget Jo Audun, velkommen til Framsikt-teamet!

Share This
X