Rådgivning

Vi i Framsikt har svært høyt fokus på at våre kunder skal oppleve nytte og verdi av våre løsninger.

Sammen med vår løsning kan vi levere pakker med opplærings- og innføringstjenester. Dette vil gi deg en trygg og forutsigbar prosess for både innføring og resultat.

Våre rådgivere har solid erfaring med offentlige budsjett- og virksomhetsstyringsprosesser. Vi har gjennom innføring av vår løsning i over 160 kommuner skaffet oss god erfaring med hvordan vi effektiv kan innføre våre løsninger, parallelt med at innføringen utføres i henhold til årshjulet og arbeidsprosessene. Vi kan også bistå med rådgivning på hvordan dagens prosesser kan forbedres gjennom bruk av våre moduler. Kurs og opplæringsprogrammer knyttet til vår løsning kan utformes særskilt for våre kunder. Vi tilbyr blant annet tjenesteabonnement som en utvidelse av ordinært innføringsløp. Vi kan og bistå med prosjektledelse samt rådgivning, kurs og foredrag innen dette fagområdet uavhengig av vår løsning.

Vi har unik kompetanse innen drift, ytelse optimalisering, konvertering, integrasjon og oppgradering, og kan i tillegg bistå med konsulenttjenester og rådgivning innen disse fagområdene.

Ring oss, eller fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt for en hyggelig samtale og setter opp et tilbud tilpasset deres behov.

Telefon: 76 20 17 62

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg

X