Kurs fra Framsikt

Har din kommune nyansatte som skal lære seg Framsikt? Eller er det funksjonalitet i systemet du gjerne skulle hatt mer opplæring i? Her finner du en oversikt over våre kommende opplæringskurs.

Kurs i helhetlig virksomhetsstyring

Er du interessert i å lære mer om hvordan Framsikt kan understøtte helhetlig virksomhetsstyring?

Vi undersøker interessen for et to-dagers kurs hvor du lærer mer om helhetlig virksomhetsstyring og hvordan Framsikt kan understøtte de politiske beslutningene og det administrative oppfølgingsarbeidet.

Målgruppe: De som har ansvar for helhetlig virksomhetsstyring, fra kommuneplanen til temaplan, økonomiplan, virksomhetsplan og rapportering.

Kommende kurs

Fordeler med kurs fra Framsikt

\

Her samles deltakere fra flere kommuner/fylkeskommuner og vi legger opp til aktiv deltakelse og erfaringsutveksling i mindre grupper på tvers av kommuner.

\

Praktiske øvelser i mindre grupper hvor vi løser arbeidsoppgaver i Framsikt med utgangspunkt i relevante case.

\

Deltakerne får tilpasset hjelpemateriell i form av hurtigguider, lenker til aktuelle artikler og videoer.

\

Kursene har en faglig tilnærming til tema, i kombinasjon med hvordan du skal bruke Framsikt for å løse arbeidsoppgavene dine.

Motta invitasjoner til kurs og webinarer på e-post

Registrer deg under her og vi vil sende deg e-poster om webinarer og kurs som kan være aktuelle for deg.

Finner du ikke det du leter etter og har ønsker til tema på kommende kurs?

Vi setter pris på innspill og ønsker å sette opp kursprogram som er nyttige for dere. Har du innspill til tema? Send et tips til marianne.haugen@framsikt.no

Har du praktiske spørsmål rundt påmelding kan du ta kontakt med vår eventansvarlig: kanutte@framsikt.no eller på tlf: 974 24 366

X