Webinarer og kurs

Vi arrangerer jevnlig webinarer hvor du er velkommen til å delta.

Vi kjører jevnlig Webinarer med ulike tema tilpasset årshjulsprosessene og hvor det er mulig å lære enda mer om vår løsning i bruk. Dette vil både være i form av webinarer for de som allerede har anskaffet verktøyet og demo-webinarer rettet mot de som ønsker å vite mer om våre verktøy. Formålet er å gi en kombinasjon av faglig informasjon og innføring i våre verktøy.

Kommende webinar og kurs

30nov(nov 30)08:3001des(des 1)16:00Brukerforum 2021

10des10:0011:00Webinar - Håndtering av politiske vedtak og få de inn i økonomi plan

14des09:0010:00Webinar - Bruk av virksomhetsplan som styringsverktøy

Finner du ikke det du leter etter og har ønsker til tema på kommende webinarer?

Vi setter pris på innspill og ønsker å sette opp webinarprogram som er nyttige for dere. Send gjerne en e-post til support@framsikt.no

Webinarer er gratis og kjøres via skjermdeling på Microsoft Teams.

Har du praktiske spørsmål rundt påmelding kan du ta kontakt med markedsansvarlig, Kanutte Seiring på epost: kanutte@framsikt.no eller på tlf: 974 24 366

Hva er et webinar?

Webinar er en sammenslåing av ordene web og seminar – altså et møte eller presentasjon som foregår synkront (samtidig) over nett. I en slik konferanse sitter man ved sin egen PC og har møte med de andre over internett.

Deltakelse krever ingen programvare og når man har meldt seg på, så vil man i forkant få tilsendt en lenke som invitasjon til konferansen.

X