Tjenesteabonnement – tilpasset hver kommunes behov

21

Januar, 2021

Vi jobber for at våre kunder skal få gode opplevelser i alle deler av sin kundereise med Framsikt. At våre kunder opplever at løsningene gir verdi over tid, er utrolig viktig for oss i Framsikt.

Målet med våre innføringsprosjekter er at kunden skal kunne bruke løsningene selvstendig med bistand fra support.  Når et prosjekt er avsluttet vil vi etter kort tid ta kontakt for å avtale et statusmøte hvor vi følger opp hvordan kunden “klarer seg på egenhånd”. For kunder som ønsker det tilbyr vi et tjenesteabonnement som kan tilpasses den situasjonen som kunden er i. Tjenesteabonnementet kan baseres på en plan som vi blir enige om i statusmøtet.

Et tjenesteabonnement inkluderer tjenestebehov utover ordinær support og tjenester som er inkludert i ordinær årsleie. Hensikten med et tjenesteabonnement er å tilby relevant kompetanse og skape forutsigbarhet for både kunde og leverandør. Man planlegger bistandsbehovet for året, og definerer en kontaktperson blant Framsikt sine kunderådgivere. Denne rådgiveren fra Framsikt vil dermed kjenne den bestemte kundens virksomhet og oppsett av løsningen. Vår erfaring er at dette bidrar til et godt samarbeid og skaper forutsigbarhet og trygghet for begge parter.

Tjenesteabonnement er et valg vi tilbyr kundene. Mange kunder klarer seg fint med våre supporttjenester og kjøper rådgivningstjenester når de måtte ha behov for det.

 

Les mer om tjenesteabonnementet her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X