2 økonomer (traineer)

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. 

Vi søker nå traineer som har interesse for økonomi og IT, og som blir inspirert av ny teknologi og digitalisering.

Krav til kompetanse/utdannelse
Vi søker deg som har Mastergrad innenfor økonomi. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med Bachelorgrad.

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med oss andre skape gode kundeopplevelser hver dag, og du må like å samarbeide i team.

Trainee
Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale traineeprogam i Lofoten og Vesterålen. Som en del av traineeprogrammet får du delta på et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur til utlandet og spennende aktiviteter med andre nyutdannende på din alder.

Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra dag 1. Du blir kjent innenfor alle våre hovedområder i løpet av det første året, før du spesialiserer deg for spennende roller i en organisasjon som vokser. Hos oss får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene i Framsikt er utfordrende og varierte. Det første året vil arbeidet blant annet bestå i kundesupport, tilrettelegging av nye kundeprosjekter, databasearbeid, testing og videreutvikling av våre løsninger.

Arbeidssted:
Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Kontakt:
Åsa Elvik, tlf. 926 45 098

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Trainee i Framsikt

Trainee i Look North

X