Trainee (økonom)

Framsikt søker traineer som har interesse for økonomi og IT, og som blir inspirert av ny teknologi og digitalisering. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. I Framsikt digitaliserer vi virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy, og nå trenger vi flere med på laget.

Hvem ser vi etter? 

Vi søker deg som har Mastergrad innenfor økonomi. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med Bachelorgrad.

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med oss andre skape gode kundeopplevelser hver dag, og du må like å samarbeide i team.

 

Trainee

Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale traineeprogam i Lofoten og Vesterålen. Som en del av traineeprogrammet får du delta på et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur og spennende aktiviteter med andre nyutdannende på din alder.

Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra dag 1. Gjennom vår fadder-ordning får du tett oppfølging. Det første året vil du bli kjent innenfor alle våre hovedområder, før du får anledning til å spesialisere deg i en voksende organisasjon. I Framsikt får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere.

 

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg faglig og til å tilegne deg verdifull IT-kompetanse.
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.
  • Tidlig ansvar.
  • Et uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø.
  • Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode forsikringsordninger.

Arbeidssted:
Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Kontakt:
Åsa Elvik, tlf. 926 45 098

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Trainee i Framsikt

Trainee i Look North

X