Trainee (teknisk konsulent)

Framsikt digitaliserer virksomhetsstyring i norske kommuner med nye og innovative verktøy. Hos oss får du jobbe med den nyeste teknologien, i den heftigste naturen, sammen med svært dyktige kollegaer på et fagområde som har stor betydning for innbyggerne i Norge. 

Vår SaaS-tjeneste Framsikt har på få år blitt markedsleder for kommunal virksomhetsstyring. Verktøyet er et avansert multi-tenant forretningssystem som brukes av 160 kommuner og mer enn 10.000 brukere. I 2020 vokste både brukertrafikk og omsetning med mer enn 40%. I 2020 omsatte Framsikt for 51,8 millioner og sikter mot å passere 100 millioner i i omsetning i 2022.

Vil du være med på laget?
Vi søker nå en nyutdannet teknisk konsulent/utvikler som skal arbeide med utvikling, integrasjoner og drift av vårt skybaserte verktøy for virksomhetsstyring. Framsikt-verktøyet er bygd med Microsoft verktøy og driftes på Microsoft sin Azure sky-plattform.

I Framsikt får du jobbe med utvikling av rapporteringsløsninger, integrasjoner og drift av en moderne skybasert applikasjon for virksomhetsstyring. Du vil også jobbe med:

 • automatisering av drift
 • onboarding av kunder
 • verktøy for selvbetjening for kunde
 • konvertering og tilrettelegging av data og databaser for både intern og ekstern bruk

Vi leter etter deg med stor vilje til å lære. Du kan handtere en travel hverdag, og setter kundens behov i sentrum. Du vil bidra til kvalitativt gode og svært effektive tjenester til våre kunder.

Krav til kompetanse/utdanning
Vi søker deg som har Mastergrad innenfor IKT. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med Bachelorgrad.

Du bør ha kompetanse og kvalifikasjoner innenfor:

 • MS SQL Server (gjerne Azure SQL)
 • Analytics/BI
 • Programmering (C# eller tilsvarende)
 • Web services

Gjerne også kjennskap til:

 • Python
 • Azure
 • PowerShell
 • Verktøyene MS Visual Studio, MS SQL Server Management Studio

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med gode kolleger være med på å skape gode kundeopplevelser hver dag, og du må like å samarbeide i team.

Trainee
Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale traineeprogam i Lofoten og Vesterålen. Som en del av traineeprogrammet får du delta på et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur til utlandet og spennende aktiviteter med andre nyutdannende på din alder. Som trainee vil du være fast ansatt i Framsikt allerede fra dag 1. Du blir kjent innenfor alle våre hovedområder i løpet av det første året, før du spesialiserer deg for spennende roller i en organisasjon som vokser. Hos oss får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere.

Framsikt forvalter viktig informasjon for norske kommuner. Du må være norsk statsborger eller tilfredsstille de kravene som normalt stilles til sikkerhetsklarering i norsk offentlig virksomhet.

Vi tilbyr
I Framsikt vil du møte et åpent og hyggelig arbeidsmiljø og støttende kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter i en voksende kunnskapsbedrift, hvor du får jobbe med innovasjon og moderne teknologi.

Arbeidssted:
Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner og vår utviklingsavdeling i India må påregnes.

Kontakt:
Åsa Elvik, tlf. 926 45 098

Søknad sendes til: jobb@framsikt.no

Frist:
Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Trainee i Framsikt

Trainee i Look North

X