Ny funksjon for Budsjettspørsmål i Politikermodulen

25
juni, 2020
Vi har i juni samlet en rekke kommuner som har brukt Politiker-modulen til erfaringsutveksling. Det vil komme en rekke forbedringer i funksjonaliteten i oppdateringene i august og september med utgangspunkt i innspill fra gjennomgangen.
I oppdateringen i september planlegger vi en ny funksjonalitet for budsjettspørsmål. På møtet i juni fikk vi diskutert grundig gjennom planene for løsningen. Det var gledelig med stort engasjement for funksjonaliteten hos de deltagende kommunene. Mange bruker mye tid på å administrere budsjettspørsmål fra politikere. Og en digitalisering av dette kan både heve kvalitet, spare tid og skape bedre samhandling med politikken. Modulen vil ha en funksjonalitet hvor politikere kan stille spørsmål samt se andres spørsmål med svar. Disse vil også være tilgjengelig på web. Funksjonen vil også ha et grensesnitt hvor spørsmål kan fordeles til en eller flere for å utarbeide svar samt ha en godkjenningsfunksjon før svarende gjøres tilgjengelig for politikere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Tjenesteabonnement

Vi jobber kontinuerlig for at alle våre kunder skal få gode opplevelser i samtlige deler av sin kundereise med Framsikt. Et tjenesteabonnement inkluderer tjenestebehov utover ordinær support og målet er et tilbud som sikrer forutsigbarhet og fleksibilitet og dermed bidrar til mer effektiv bruk av løsningen.

Share This
X