Nytt opplæringstilbud i Framsikt

26

august, 2022

Skrevet av Anne Sigrid Hundere

Har din kommune nyansatte som skal lære seg Framsikt? Eller er det funksjonalitet i systemet du gjerne skulle hatt ett kurs i? Fra høsten 2022 tilbyr Framsikt et bredere opplæringstilbud i form av digitale og fysiske kurs innenfor en rekke aktuelle tema.

På kalenderen fremover står kurs om virksomhetsplan, politikermodulen, analyse og håndtering av politiske vedtak. Kursene har en systematisk og praktisk tilnærming. Vi tar utgangspunkt i arbeidsprosessen dere skal utføre, og gir rom for praktiske oppgaver og erfaringsutveksling underveis. Kursene er et supplement til vårt allerede eksisterende webinartilbud.

Fordeler med kurs fra Framsikt:

  • Utgangspunkt i arbeidsprosesser som kursdeltagerne ofte kjenner
  • Praktiske oppgaver og hurtigguider som hjelp til å navigere gjennom arbeidsoppgavene
  • Mulighet til å dele erfaringer og samarbeide på tvers av kommuner/fylkeskommuner
  • Læring og inspirasjon

Etter kurset skal deltagerne ha et godt grunnlag for å løse egne arbeidsoppgaver, og et knippe gode hjelpemidler å støtte seg til. Vi vil legge til rette for å skape en god arena både for å bygge kompetanse, men også erfaringsdeling og nettverksarbeid.

Høstens kurs er allerede åpne, ta en kikk på vår webinar- og kurskalender for detaljer og påmelding.

Velkommen på kurs!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X