Framsiktløsningen – et digitalt styringsårshjul

Kombiner våre skybaserte moduler og samle alle prosessene i et og samme verktøy.

Klikk på ikonene for å lese mer om de enkelte modulene vi tilbyr. 

 

Dette er våre kunder opptatt av

Digitale styringsdokumenter

Å kunne tilby innbyggere og politikere lesevennlige og tilgjengelige digitale handlings- og økonomiplaner, samt tertial og årsrapporter.

Brukervennlighet

At arbeidsprosesser i løsningen er tilpasset kommunale forhold, og at de oppleves som brukervennlige av de som skal bruke den.

Statistikk og data

At data og statistikk kan gjenbrukes i ulike arbeidsprosesser. Og at man kan kombinere data fra sentrale kilder med egne aktivtetsdata.

Delegere arbeidsprosesser

At løsningen kan tilpasses egen organisasjon, og endringer i denne. Få involvert ledere på alle nivå i virksomhetsstyringen.

Integrasjon med regnskapssystemer

At man kan utveksle data mellom virksomhetsstyringsløsningen og regnskapssystemet.

Få en gratis og uforpliktende demonstrasjon

Fyll ut skjema for å få en gratis og uforpliktende demonstrasjon av Framsiktløsningen.

Demonstrasjon Alle moduler

Rådgivning

Vi i Framsikt har svært høyt fokus på at våre kunder skal oppleve nytte og verdi av våre løsninger. Sammen med vår løsning kan vi levere pakker med opplærings- og innføringstjenester. Dette vil gi deg en trygg og forutsigbar prosess for både innføring og resultat.

Les mer

Tjenesteabonnement

Framsikt tilbyr tjenesteabonnement som tilpasses deres behov. Målet er et tilbud som sikrer forutsigbarhet og fleksibilitet i forhold til ønsket innhold i løsningen, gir kontinuerlig kompetanseoppbygging og bidrar til effektiv bruk.

Les mer

Support

Vi ønsker å hjelpe brukerne våre til en best mulig utnyttelse av våre løsninger og setter derfor stort fokus på support som er tilgjengelig og svarer raskt.

Les mer

 

X