Vil du være med på laget?

Kommune-Norge er den største produsenten av velferdstjenester til det norske folk, og forvalter svært store ressurser. Framsikt ble etablert i 2014, og målsettingen var å etablere nye digitale verktøy som bistår kommunene i å utnytte disse ressursene enda bedre, til det beste for sine innbyggere. Siden oppstarten i 2014 har vi vokst til 50 ansatte, og vi har over 140 kommuner og fylkeskommuner på kundelisten.

Gode tilbakemeldinger fra kundene våre og flere produkter klare for salg gjør at vi er på jakt etter flere dyktige medarbeidere til Framsikt. Vi ønsker å bygge Framsikt-laget med en god blanding av erfarne og nyutdannede. Vi er på jakt etter deg som synes det er spennende med innovasjon og nyutvikling, og som blir motivert av å skape gode kundeopplevelser og praktisk nytte.

Framsikt har sitt hovedkontor i Bø i Vesterålen og kontorer i Sandvika og på Lillehammer. Ved særlig relevant kompetanse innen kommuneøkonomi og med interesse for salg/rådgivning, så kan det også være aktuelt med arbeidssted andre steder i landet. Framsikt består av ansatte i Norge, samt vår utviklingsavdeling i Bangalore i India. 

Send oss gjerne en åpen søknad til jobb@framsikt.no, eller ring oss på telefon 76 20 17 62.

X