Årets Systemansvarligsamling nærmer seg

05

mai, 2022

Skrevet av Anne Sigrid Hundere

Systemansvarligsamlingen var ett av fjorårets høydepunkt, og nå ser vi frem til å gjenta suksessen. Årets samling blir avhold 21-22 juni på Gardermoen. Vi ønsker å samle superbrukerne og systemadministratorene, altså de som kjenner Framsikt best i kommunen, for to dager fullpakket med læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Uten koronarestriksjoner vil vi i år legge opp til enda mer diskusjon og erfaringsutveksling kommunene imellom. Blant temaene for Systemansvarligsamlingen 2022 er «sammenhengen mellom de ulike modulene i Framsikt», «nye muligheter i bruk av målhierarkiet» og «tips og triks til en god økonomiplanprosess». I tillegg vil dere kunne hente inspirasjon fra fjorårets vinner av fagprisen for beste økonomiplan. På samlingens andre dag er gebyrtabeller, investeringer og budsjettreguleringer noe av det som står på agendaen.

Hele programmet og påmelding og praktisk informasjon om årets Systemansvarligsamling finner du her:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X