Kick-off i Vesterålen

28

september, 2022

Skrevet av Jannie Engen

Forrige helg var Framsikt samlet i Vesterålen for Kick-off. Vi var over 80 kollegaer fra både Norge og India som endelig kunne samles til noen lærerike og inspirerende dager sammen! Her kommer et lite bildedryss fra dagene.

Fredagen startet vi selvsagt i Bø i Vesterålen hvor vårt hovedkontor ligger. Ordfører, Sture Pedersen, åpnet Kick-off sammen med Katie Hanken, leder i Bø Næringsforening. Sammen tok vi et tilbakeblikk på hva vi har fått til så langt og veksten vi har hatt, fra den spede begynnelse i 2014 til over 90 ansatte og mer enn 200 kommuner på kundelista i 2022. 

Etter at den formelle delen av kick-off var gjennomført, reiste vi i samlet tropp videre til Fiskeværet Skipnes, et av de mest autentiske fiskeværene i Vesterålen. Her fikk både nordmenn og indere lære mer om kystkultur. Det finnes neppe noen annen delkultur med så rikt utviklede detaljer som kystkulturen, full av geniale funksjonelle løsninger på tekniske utfordringer. En stor takk til Johannes Gunnar Rørtveit som delte av sin kunnskap! Kvelden ble avsluttet med en felles middag i det historiske salteriet.

Lørdagen var satt av til sosiale aktiviteter hvor vi alle fikk bli bedre kjent og knytte bånd utover den digitale arbeidshverdagen vi normalt har. Mange av oss benyttet derfor muligheten til en felles rib-tur ut til magiske Trollfjorden. Vesterålen skuffet ikke og turen bød på både heftig natur og skiftende vær. Både indere og nordmenn (ja, selv hardbarka vesterålinger) lot seg trollbinde.

Vel tilbake på hotellet ble det tid til litt avslapping, og byvandring for dem som ønsket, før vi på kvelden var samlet til en koselig middag. I løpet av kvelden fikk vi høre både inspirerende historier fra våre kollegaer og ikke minst bød Framsikts eget husband, Framsiktbandet, på et Kiss-innslag.

Søndagen tok vi samlet farvel og reiste hver til vårt, med mange gode minner og nye vennskap i bagasjen.

Foto: Jannie Engen, Kanutte Sering, Christoph Bouvier og Ramachandra Naik.

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X