Stadig flere tar i bruk Framsikt

07

mars, 2023

Skrevet av Jannie Engen

Så langt i 2023 har 13 nye kommuner valgt Framsikt som sin løsning for helhetlig virksomhetsstyring. Dermed har vi passert 235 kunder totalt. I tillegg til helt nye kunder, har vi også kunder som har valgt å utvide med flere moduler eller med større utrulling i organisasjonen.

En av de sist nevnte er Oslo kommune. De har utvidet sin kontrakt slik at Framsikt i 2024 rulles ut til alle bydeler, etater og andre virksomheter i kommunen. Det betyr 3-5000 nye Framsikt brukere!

På bildet til under ser du Halvor Walla, daglig leder i Framsikt, sammen med Sølve Monica Steffensen, kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans, med den undertegnede kontrakten.

På bildet til ser du Halvor Walla, daglig leder i Framsikt, sammen med Sølve Monica Steffensen, kommunaldirektør i Byrådsavdeling for finans, med den undertegnede kontrakten.

De 13 som er nye kunder så langt i 2023 er: Sandnes, Sarpsborg, Melhus, Krødsherad, Skaun, Etne, Grane, Øyer, Lom, Åseral, Birkenes, Sømna og Sør-Fron kommune.

Hos både nye og gamle kunder er det stor spredning, både i størrelse og geografi. Helt fra Træna kommune, med rundt 450 innbyggere, til Oslo kommune med over 700 000 innbyggere.

Norgeskartet ser nå slik ut for Framsikt:

Bruk kontrollene i kartet for å justere eller zoome inn. Klikk på nålene for å se navnet på kommunen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X