Få enda mer ut av Framsikt: delta på brukersamling  

22

mai, 2023

Skrevet av Sissel Marie Ringstrøm, leder for Kunnskapssenteret

I august ønsker vi velkommen til brukersamling – vi gleder oss allerede! Samlingen er for deg som jobber mye med Framsikt og har overordnet ansvar for hele eller deler av systemet (typisk rolle 2 eller 3).

Vi har hatt systemansvarligsamlinger tidligere som har vært rettet bare mot superbrukere – vi har utvidet litt i år fordi vi ser at det er brukere som fungerer som superbrukere for deler av løsningen, uten at de nødvendigvis har rolle 2. Dere vil vi ha med rundt bordet når vi diskuterer og deler erfaringer på samlingen 23. og 24. august. 

 

Fokuset på samlingen er:

Modernisering av løsningen: Hva er nytt og hvordan bruker du det. Vi snakker om hva vi tenker fremover. Ta med deg dine meninger og erfaringer og bli med på å påvirke videre utvikling!

Fra teori til praksis: Rød tråd, nøkkeltall og analyse er områder som innbyr til gode overordnede diskusjoner, men hvordan komme videre fra tanke til faktisk virkelighet? Vi diskuterer og trekker frem gode eksempler.

Å snakke sammen: Du har helt sikkert spørsmål som vi ikke tar opp i sesjonene. Vi stiller mann- og kvinnesterke: både support og rådgiverteamet vil være tilgjengelige for diskusjoner underveis i samlingen. Kom og prat med oss!

Velg mellom ulike fagspor

Vi starter begge dagene sammen, og deler oss i grupper med dypere fagfokus etter lunsj. Da kan du velge blant sesjoner i kategoriene “Økonomi”, “Virksomhetsstyring” og “Framsikt og verden utenfor”. Vi stiller med foredragsholdere fra både Kommune-Norge og Framsikt.

Dag Otto Lauritzen innleder dag 2 med foredraget “Ingenting er umulig”, og hjelper oss å samle oss etter kvelden før og gir oss en pangstart på dagen. Med stemningen på topp går vi inn i resten av programmet.

Vi håper å møte deg på samling – ta med deg ris, ros, og (vanskelige) spørsmål, så snakkes vi i august!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X