Rekordstort traineekull i Bø

26

august, 2022

Skrevet av Kanutte Seiring

Siden 2017 har Framsikt ansatt traineer i Bø gjennom traineeprogrammet Look North Trainee. Traineene er uunnværlige for oss, og i høst har vi ansatt et rekordstort traineekull med hele fem traineer.

Det første året arbeider trainee i hovedsak ved vår Supportavdeling. I løpet av de første månedene får de grunnleggende opplæring i vår database, Framsiktløsningen og svarer på enkle supportsaker. Erfaringsmessig tar det likevel ikke lang tid før de sitter med de komplekse sakene og veileder kundene våre gjennom løsningen.

Siden høsten i fjor har vi brukt mye ressurser på rekruttering av traineer. Dette har gitt gode resultater. Faktisk, så gode resultater at vi kanskje snart er nødt til å utvide kontoret (igjen).

Alle traineene er nyutdannet og bringer med seg friske innfallsvinkler og en enorm evne til å lære, noe som kommer både oss og kundene våre til nytte.

Magnus er fra Trondheim og startet i juni som den første av traineene. Han har en mastergrad i Økonomi og Administrasjon med fordypning i Business Analytics fra NTNU.

Ingelin er fra nabokommunen til Bø, Sortland, og hun har en Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Handelshøgskolen i Tromsø. I tillegg har hun et årsstudium i UX Design fra Noroff.

Benjamin er fra Oslo, og har en bachelorgrad i internasjonal business med fordypning i Asiatisk språk og kultur, og en mastergrad i økonomi og administrasjon med fordypning i strategi, organisasjon og ledelse fra Copenhagen Business School.

Rudi er fra Finnsnes og har en bachelor i Samfunnsøkonomi, med fordypning innenfor datavitenskap fra Handelshøgskolen i Tromsø, UiT.

I midten av september kommer også Christine fra Oslo. Hun har en bachelor i Politisk Økonomi fra Universitetet i Bergen og en mastergrad i økonomi og internasjonal finansiell økonomi fra University of Warwick.

De fem nye traineene utgjør en stor forskjell for vår kapasitet på support og for opplevelsen til kundene våre. Likevel er vi på jakt etter flere traineer med oppstart allerede i januar. Kanskje kjenner du noen som kan være aktuelle? Les mer om hvordan der er å være trainee hos oss. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X