Vellykket Systemadministratorsamling

30

September, 2021

Skrevet av Anne Sigrid Hundere

I månedsskiftet august-september arrangerte vi vår aller første Framsikt Systemadministratorsamling. Vi er veldig glade for at pandemisituasjonen tillot oss å arrangere, og at så mange av dere tok turen.

Med systemadministratorsamlingen ønsket vi å samle superbrukere og systemadministratorene, altså de som kjenner Framsikt best i kommunene. Både for å gi opplæring, men også for å høste av deres erfaringer og skape rom for erfaringsutveksling mellom kommunene.

Det er inspirerende å møte og snakke med så engasjerte kunder, som sammen med oss ønsker å lage et best mulig verktøy for kommunal virksomhetsstyring. Tilbakemeldingene vi har fått tyder på at vi traff godt med det faglige innholdet, og det er tydelig at slike samlinger blir satt pris på. Systemansvarligsamling er noe vi helt klart vil arrangere igjen! Vi gleder oss allerede til neste gang. Og uten koronarestriksjoner vil det bli et enda større rom for å workshops og erfaringsutvekslinger kommunene imellom.

Dersom du ikke hadde mulighet til å delta på systemadministratorsamling i denne omgang, minner vi om at opptakene fra opplæringsøktene også vil bli publisert utover høsten. Vi gleder oss til å møtes til Systemansvarligsamling igjen, og håper i mellomtiden at mange også vil melde seg på vårt digitale Brukerforum, som er åpent for alle.

Video fra samlingen:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X