Bli kjent med årets traineekull

30

august, 2023

Skrevet av Kanutte Seiring

I takt med videreutviklingen av Framsiktløsningen øker også behovet for flere Framsiktere. I august ønsket vi nok et «rekordstort» traineekull velkommen til oss i Bø.

Hvert år ansetter vi traineer til hovedkontoret vårt i Bø gjennom traineeprogrammet Look North Trainee. Det første året arbeider traineene i hovedsak ved vår Supportavdeling. Fem nye traineer utgjør stor forskjell for kapasiteten på vår support, og dermed opplevelsen til kundene våre.

Hils på høstens traineekull 👋🏼

Magnus L. O. kommer fra Kristiansund, og har studert både i Bergen og Oslo. Fra Bergen og Høgskulen på Vestlandet har han en bachelor i økonomi og administrasjon, mens fra Oslo og OsloMet har han en mastergrad med hovedprofil innen strategi, organisasjon og ledelse.

Niklas er fra Svelvik i Drammen kommune. Han er utdannet med en bachelor i juss og administrasjon fra Høgskolen i Molde. Før han kom til oss i Framsikt har han i tillegg til studiet jobbet med styringssystem i Politiets Fellestjeneste.

Ida er fra Alta, hun har studert ved NTNU både i Gjøvik og Trondheim. Fra Gjøvik har hun en bachelorgrad i økonomi, ledelse og bærekraft som hun tok etter et årsstudium i kunsthistorie i Trondheim.

Magnus F. H. er fra Asker og er utdannet med en mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen, hvor han hadde et semester ved University of Hawaii at Manoa.

Thomas kommer hele veien fra Nottingham i England, men har bodd og studert i Norge i mange år. Han har en mastergrad i Samfunnsøkonomisk analyse fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet med digital markedsføring.

Når disse nye traineene etter hvert begynner å bli selvgående på support vil våre tidligere traineer gi seg ut på andre oppgaver i selskapet. På den måten har vi alltid behov for nye traineer som kan ta over roret når «seniorene» får prøve seg på nye oppgaver.

Kanskje kjenner du noen som kan være aktuelle som trainee hos oss? Vi er på jakt etter traineer med oppstart enten januar eller august 2024.

Skrevet 30 august 2023 av Kanutte Seiring

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X