Framsikt vokser videre

28

september, 2022

Skrevet av Kanutte Seiring

Samtidig som vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter har også organisasjon Framsikt vokst. Det siste året har vi ansatt over 25 nye Framsiktere, og til sammen er vi nå over 90 ansatte i Norge og India.

Med dette har vi styrket kapasiteten vår, noe våre kunder vil oppleve både direkte gjennom styrket rådgiving og support, men også indirekte via våre nye utviklere og designere som vil styrke og utvikle Framsikt-verktøyet videre.

Den største andelen av nye ansatte er ved vår avdeling for Produktutvikling og R&D. Her har vi økt teamet med hele 12 stk, noe som faktisk er en 50% økning av teamet totalt! I tillegg har vi ansatt to nye grafiske designere som vil arbeide med å modernisere Framsikt-verktøyet.

Aastha Garg

«My first interview at Framsikt was taken by Kamaraju. He introduced to me to the company. I got to know that I would get the opportunity to work on so many technologies. He told me about the work culture and organizational structure. I was really impressed and decided that I wanted to work with Framsikt.»

Aasta Garg
Software Developer

Rådgiverstaben har økt med tre nye rådgivere i Bodø, Bergen og i Sandvika. Vi har også ansatt en HR-ansvarlig, en controller og en HR- og administrasjonsmedarbeider, som gjør at vi nå har en egen Administrasjonsavdeling.

I løpet av høsten har vi også kunnet ønske velkommen til et rekordstort traineekull hos oss i Bø. Alle traineene er nyutdannet og bringer med seg friske innfallsvinkler og en enorm evne til å lære, noe som kommer både oss og kundene våre til nytte.

«Jeg valgte å starte i Framsikt fordi de bidrar med økonomisk effektivitet og styrking av lokaldemokratiet og jeg ville gjøre noe som er samfunnsnyttig. I tillegg var det en stor bonus at hovedkontoret lå i Bø i Vesterålen med fantastisk natur.»

Christine Knutzen
Trainee

Christine Knutzen

Selv om vi nå nærmer oss det man vil kalle en stor bedrift er kjerneverdiene våre fortsatt de samme og vi håper dere alle opplever at dere kjenner igjen oss i Framsikt gjennom disse.

Vi trenger fortsatt flere Framsiktere

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

 

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X