Varslinger i Framsikt

21

April, 2021

Skrevet av Jo Inge Bræin

I februar i år ble første del av funksjonaliteten til varslinger klar i Framsikt Rapportering. Hensikten med varslingsfunksjonaliteten, er at brukere som har oppgaver og frister i Framsiktløsningen, skal få varslinger om dette på epost.

Denne funksjonaliten er nå tilgjengelig i Framsikt Rapportering for de som har abonnement på varslingsmodulen. Tilsvarende funksjonalitet vil komme i modulene Økonomiplan, Årsbudsjett, Virksomhetsplan og Politikermodul i løpet av året. 

Med varslingsfunksjonaliteten i Rapportering kan man: 

  • Definere hvem som er Ansvarlig og Utførende på hvert ansvar (tjeneste), altså de som får varsel på hvert område.  
  • Avklare hva som skal utløse varsel: klar for rapportering, påminnelse om frist, returnert rapport, mottatt rapport fra underliggende enhet osv. 
  • Bestemme når varsel skal komme i forhold til frist, og hvor ofte varselet skal gjentas.
  • Skrive mal for eposten som sendes ut som varsel 
  • Varslingene defineres i forhold til de fristene man har definert for hvert organisasjonsledd i oppsett rapportering 

Vi tror varslinger vil forbedre styringsprosessene i organisasjonen og bli en viktig faktor for effektive digitale arbeidsprosesser. Vi har valgt å definere varslinger som en egen modul, der et abonnement på varslinger gir tilgang til varslingsfunksjonalitet i alle moduler.  

Man kan lese mer om varslingsfunksjonaliteten i Hjelpesenteret. 

Har du spørsmål til varslinger kan du ta kontakt med support, eller med din kundeansvarlig i innføringen. Evt. Ta kontakt med Jo Inge eller Morten for pristilbud for din kommune. 

Jo Inge Bræin
Salgsansvarlig
+47 480 17 767
joinge@framsikt.no

Morten Bigseth
Salgsrådgiver
+47 917 56 940
morten@framsikt.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyheter

Framsikt styrker arbeidet på universell utforming

I Framsikt jobber vi kontinuerlig for at løsningen skal bli bedre på universell utforming. For å hjelpe oss i dette arbeidet vil vi framover samarbeide med selskapet Inklud. De er sertifiserte tilgjengelighetseksperter og utviklere med bred erfaring fra private og offentlige aktører.

Over 260 deltagere samlet på Framsikt Brukersamling

Over 260 deltagere fordelt på 88 kommuner og 7 fylkeskommuner var forrige uke samlet til Framsikt Brukersamling. Vi takker for to fine dager sammen, og gleder oss allerede til neste år! Her kan du se bilder og lese en oppsummering av samlingen.

Mann holder foredrag helt fremst i et rom. Foran sitter publikum.

Hvem har Norges beste handlings- og økonomiplan?

Som tidligere år vil det deles ut en rekke priser på Framsiktkonferansen som arrangeres 29. og 30. november, blant annet pris for beste handlings- og økonomiplan. For å kunne finne en vinner av denne prisen er det satt ned en jury som kartlegger alle handlings- og økonomiplaner som er offentliggjort innen 10.november.

En hånd holder en pokal i gull opp mot himmelen. Himmelen er blå og oransje.
Share This
X